Zelf sieraden maken: dit zijn de leukste sieraden workshops!

Naast het maken van sieraden zijn er ook veel ateliers en juweliers die sieraden workshops geven. Wil je dus graag leren hoe je zelf een armband, ketting, oorbellen of een brillenkoord kunt maken? Ontdek dan de verschillende aanbieders van een sieraden workshop hieronder en maak een keuze!

Annick van AN Jewellery & Design maakt al sinds haar elfde sieraden en heeft van haar hobby haar werk gemaakt. Naast het maken van sieraden geeft ze ook workshops aan volwassenen en kinderen. Deze kun je in Oirschot volgen, maar contact opnemen voor een andere locatie kan ook.

La Tarifa in Hilversum biedt ook workshops sieraden maken aan. Wil je graag thuis of op een andere locatie een (kinderfeest)sieradenworkshop houden? Dat kan ook!

Ook Juuls Jewelry verzorgt graag de sieradenworkshop waar je naar zoekt! Je kunt aansluiten bij een workshop in Eindhoven of met een eigen groepje een workshop aanvragen. Er zijn veel mogelijkheden, voor volwassenen én kinderen.

Voor een zilveren of keramieken sieraden workshop kun je ook terecht bij Marlies Dinnissen in Arnhem. Via de website kun je jezelf voor een datum inschrijven, maar het is ook mogelijk om samen met een groepje een privé workshop te volgen.

Volg thuis een DIY workshop en maak je eigen sieraden

Ook vanuit je eigen huis kun je leren hoe je sieraden maakt. Priscillia van Calathea Atelier Bijoux heeft voor jou een DIY kit gemaakt en met de uitleg en video kun je zelf bohemian oorbellen maken.

Ontbreekt er nog een sieradenworkshop?

Deze lijst vullen we steeds verder aan zodra we nieuwe sieradenmerken tegenkomen die ook workshops aanbieden. Mist er een workshop? Laat het ons weten door een mail te sturen naar hi@srdn.nl en dan voegen we hem z.s.m. toe!

Plaats een reactie