Polymeerklei sieraden zijn hot en dit is waarom

Polymeerklei is een zachte kunststof boetseerklei op basis van PVC, dat verhardt door het in de oven te bakken op zo’n 120 °C. Polymeerklei is erg geschikt om leuke en originele sieraden mee te maken, omdat je gemakkelijk verschillende kleuren en motieven kunt creëren. Door kleuren te mengen en verschillende technieken te gebruiken, ontstaan er van polymeerklei de mooiste oorbellen en kettingen. De polymeerklei wordt soms afgewerkt met een beschermlaagje zoals epoxy, al is dit niet per se nodig.

Laat je verrassen door de meest kleurrijke items en bekijk eens de polymeerklei sieraden van Studio Marclay of Tera Clay. Zit jouw perfecte paar oorbellen niet tussen deze parels? Klik dan op het sieraad dat je het mooist vindt en kijk verder in de webshop van deze te gekke Nederlandse sieradenmerken.

Ga je graag voor uitgesproken sieraden in felle kleuren, of kies je juist voor een unieke vorm in zachte tinten? Er zijn veel Nederlandse sieradenmerken die zich specifiek richten op polymeerklei sieraden om voor jou de mooiste, unieke oorbellen, kettingen en meer te maken. Voor welke stijl ga jij?

Plaats een reactie