Nederlandse sieradenmerken met dierlijke inspiratie

Er zijn zoveel getalenteerde sieradenontwerpers in Nederland te vinden die de natuur als hun inspiratiebron omarmen. Daarom zochten we de mooiste armbanden, kettingen, ringen en oorbellen met dieren voor je uit. Zo vind jij gemakkelijk jouw favoriete paar slangen oorbellen, een olifantje of pinguïn aan een ketting, ring met een vlinder, armbandje met een leeuw of een lief bijtje. 🐝 Voor welke ga jij?

Armbanden, kettingen, bedels en pendants

Een van de meest populaire opties als het gaat om sieraden met dieren zijn armbanden en kettingen. Of je nu kiest voor een bedel en pendant die je kunt vastmaken aan je armband of ketting of een complete armband, bangle of ketting kiest; er is zoveel keuze!

Kettingen met een slangentextuur

Toch wel een van onze favoriete kettingen is de snake ketting. Met een textuur van een slang om je hals kun je niets anders dan je krachtig en zelfverzekerd voelen. Are we right?

Dierenringen

Ringen zijn altijd een populaire keuze als het gaat om sieraden, en dierenringen voegen een speels en levendig element toe aan je look. Of je nu gaat voor een subtiele en delicate ring met een klein dierlijk accent of een gedurfde en opvallende ring met een grote dierenafbeelding, je zult zeker je eigen stijl laten zien. Dierenringen zijn ook geweldige geschenken voor dierenliefhebbers, omdat ze een speciale betekenis hebben en de persoonlijke smaak van de ontvanger weerspiegelen.

Dierenoorbellen

Last but not least, dierenoorbellen zijn een geweldige manier om een subtiel maar toch opvallend statement te maken. Of je nu kiest voor schattige dierenstudsoorbellen of gedetailleerde hangers met dierenafbeeldingen, je oren zullen stralen met stijl en persoonlijkheid. Dierenoorbellen zijn veelzijdig en kunnen zowel casual als zakelijk gedragen worden, waardoor ze perfect zijn voor elke gelegenheid.

Er is nog zoveel meer moois te vinden

We noemen zomaar wat opties en de inspiratie verandert met de collecties van de merken mee. Staat jouwe gewenste sieraad hier niet tussen? No worries! In de webshops van al deze merken vind je nog meer sieraden met dieren terug.

Op de zee gebaseerde sieraden

Geïnspireerd door de oceaan en haar wonderen, bevatten deze op de zee gebaseerde sieraden vaak symbolen zoals zeepaardjes en krabben, maar ook zeesterren, schelpen en golven. Gemaakt van materialen zoals parels en koraal, stralen deze unieke items een verfrissend en natuurlijk gevoel uit.

Sterrenbeeld sieraden met dieren

Ben je op zoek naar een sterrenbeeld sieraad voor jezelf of juist een sieraad voor je vriend(in) om een persoonlijk cadeau te geven? Lees dan meer over sterrenbeelden en ontdek de meest prachtige sterrenbeeld sieraden van bekende Nederlandse merken.

Shop jouw favoriete sieraden met dieren

Hopelijk vind je jouw perfecte sieraad of cadeau hier tussen! We ontdekken graag bij welke shop je jouw items hebt gevonden. Tag @srdn.nl daarom op Instagram zodat we jouw gekozen accessoires kunnen zien. Happy shopping!

Beeld: Hey Sunshine