Dit zijn de mooiste knuckle rings

Knuckle rings, de trend van het moment! Deze ringen draag je om je knokkels en geven een stoere en edgy touch aan je outfit. Ben je benieuwd naar deze trend en wil je weten hoe je knuckle rings het beste kunt dragen? Lees dan snel verder!

Knuckle rings komen uit de ’70s

Knuckle rings bestaan al een lange tijd en zijn ontstaan in de jaren ’70. Destijds werden deze ringen vooral gedragen door bikers en rockers. Tegenwoordig zijn knuckle rings een veelzijdig sieraad dat door iedereen gedragen kan worden. Het leuke aan deze ringen is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende maten en stijlen, zodat er voor iedereen een passende knuckle ring te vinden is.

Hoe draag je knuckle rings?

Knuckle rings kun je op verschillende manieren dragen. Je kunt ze bijvoorbeeld om één vinger dragen, maar je kunt ook meerdere knuckle rings met elkaar combineren om een echte statement look te creëren. Het is daarbij belangrijk dat je de ringen niet te strak om je vingers doet, zodat je ze gemakkelijk kunt buigen. Op deze manier kun je de ringen namelijk zelf vormen en de perfecte pasvorm creëren.

Stijlen knuckle rings

Knuckle rings zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een minimalistische en dunne knuckle ring van zilver of goud, maar ze bestaan ook in emaille. Deze ringen zijn perfect om te combineren met andere sieraden. Daarnaast zijn er ook knuckle rings verkrijgbaar met edelstenen. Deze ringen zijn perfect voor een avondje uit of een bijzondere gelegenheid.

Wil je graag een stoere en edgy look creëren? Kies dan voor een knuckle ring met studs of andere opvallende details. Deze ringen zijn perfect om te combineren met een leren jasje en een paar stoere boots.

Tips voor het dragen van knuckle rings

Om ervoor te zorgen dat je knuckle rings goed blijven zitten, is het belangrijk dat je de ringen op de juiste manier draagt. Hieronder hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

Kies de juiste maat

Het is belangrijk dat je de juiste maat knuckle ring kiest. Knuckle rings moeten strak om je vingers zitten, maar niet zo strak dat je bloedsomloop wordt afgekneld.

Combineer

Combineer verschillende knuckle rings met elkaar voor een echte statement look.

Pas op met handen wassen

Als je knuckle rings draagt, moet je extra voorzichtig zijn als je je handen wast. De ringen kunnen gemakkelijk van je vingers glijden en in de gootsteen verdwijnen.

Draag ze op de juiste manier

Knuckle rings moeten op de bovenkant van je vingers worden gedragen, net onder de knokkels. Op deze manier blijven ze goed zitten en voorkom je dat ze van je vingers glijden.

Shop jouw favoriete knuckle rings

Als je jouw handen echt wilt laten spreken, dan zijn knuckle rings the way to go. Deze compacte, maar onmiskenbaar stijlvolle ringen komen in superveel stijlen en designs – of je nu valt voor het minimalistische, het bohemian, zilveren of gouden; draag ze op zichzelf op kies voor het stacken van meerdere ringen. Laat je creatieve stijl zien en ontdek de mooiste knuckle rings van de leukste sieradenmerken en shop jouw favoriet!💍

Plaats een reactie