Merk uitgelicht: de patchart en resin art sieraden van Jellebells

Als je op zoek bent naar unieke oorbellen, dan is Jellebells een merk dat je zeker niet mag missen. Dit Nederlandse sieradenmerk maakt handgemaakte oorbellen met patchart en resin art die niet alleen stijlvol zijn, maar ook een statement maken.

De oprichtster van Jellebells, Mariëlle, begon met het maken van oorbellen voor zichzelf en haar vriendinnen met behulp van de mooiste pareltjes die ze tijdens haar reizen vond. Het idee voor haar eigen sieradenlijn ontstond tijdens de eerste coronalockdown en zo werd Jellebells geboren.

Oorbellen van patchart en resin art

Patchart en resin art zijn twee van de technieken die Jellebells gebruikt om oorbellen uniek te maken. Bij patchart wordt er gebruik gemaakt van stukjes stof die op de oorbellen worden genaaid. Dit resulteert in prachtige patronen en kleurcombinaties die moeilijk te vinden zijn in andere sieraden. De resin art techniek betekent dat er hars wordt gebruikt om verschillende kleuren, materialen en texturen samen te brengen in de oorbellen. Het resultaat is een prachtig glanzende, driedimensionale look die eruitziet alsof de oorbellen zijn gegoten.

Met de hand gemaakt in Nederland

Wat Jellebells uniek maakt is niet alleen de creativiteit en de kwaliteit van de oorbellen, maar ook het feit dat ze allemaal met de hand worden gemaakt in Nederland. Dit betekent dat je altijd een uniek en bijzonder sieraad in handen hebt. Bovendien zijn de oorbellen van Jellebells licht van gewicht, wat betekent dat je ze de hele dag comfortabel kunt dragen.

Milieuvriendelijk

Een ander geweldig aspect van Jellebells is dat ze milieuvriendelijk zijn. Het merk gebruikt zoveel mogelijk gerecyclede materialen en probeert afval tot een minimum te beperken.

Als je op zoek bent naar oorbellen die anders zijn dan alles wat je al hebt, dan zijn de patchart en resin art oorbellen van Jellebells dus echt iets voor jou. Of je nu een casual outfit hebt of juist een speciale gelegenheid, deze oorbellen maken je look compleet en laten je opvallen. Ze zijn perfect om cadeau te doen aan een vriendin of om jezelf te trakteren op een uniek sieraad. Klik op een sieraad naar keuze om naar de webshop te gaan.